Stephen King'in romanlarindan filme uyarlananlar (uyarlanmamis olani var mi?) arasinda en begendigim film bu oldu. Izlerken sizi çok fazla geren bir film. Bu film, aslinda yaratiklarla korkutmak için yapilmis filmlerden degil. Ama ne bileyim, eklemek istedim buraya. Filmimizin konusu ise söyle. Bir mezarlik düsünün ki, oraya gömdügünüz her sey canlaniyor. Ancak canlandiklarinda, eskisi gibi olmuyor. Genelde oraya hayvanlar gömülüyormus.. Iste filmde, bu mezarliga gömülenler ve sonrasi ile ilgili birkaç olay var. Filmin konusundan çok ayrintili bahsetmek istemiyorum, lütfen bu filmi izleyin. Filmde bir kedi, mezarliga gömülüyor, sonra kedi canlandiginda üç buçuk atiyorsunuz. Alt tarafi bir kedi diyorsunuz, ama korkuyorsunuz. Peki o mezarliga bir insan gömülürse??.. Seviyorum ben bu filmi.
Pet Cemetary (Hayvan Mezarligi)
ladydrifterGenç Eller Administrator
İş/Hobiler : YüZMe , SpoR ,GiTaR ÇaLMaK , $aRKı SöYLeMeK, KoLBaSTı OYNaMaK :)) eN öNeMLiSi iSe TaRTıŞMaSıZ --RAP--
Lakap : ۩۞۩___ŁåĐУ ĐЯίŦтЗЯ___۩۞۩
Ruh Hali :
Takım :
Ülke :
Rap :
Rap Gücü : 18739
Rep Puanı : 5
Kişi Dereceleri
Güçlülük:
(1000/1000)
Karizma:
(1000/1000)
Başarı:
(1000/1000)
- Post n°1
Pet Cemetary (Hayvan Mezarligi)
İş/Hobiler : YüZMe , SpoR ,GiTaR ÇaLMaK , $aRKı SöYLeMeK, KoLBaSTı OYNaMaK :)) eN öNeMLiSi iSe TaRTıŞMaSıZ --RAP--
Ruh Hali :
Takım :
Ülke :
Rap :
Kişi Dereceleri
Güçlülük:
(1000/1000)
Karizma:
(1000/1000)
Başarı:
(1000/1000)
şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar
Ruh Hali :
Takım :
Ülke :
Rap :
Kişi Dereceleri
Güçlülük:
(1000/1000)
Karizma:
(1000/1000)