BusinessXP SP3 + WPI
Nihayet Bir Modifiyeli İşletim Sistemi Yapmayı Başardım..BusinessXP Benim İlk Çalışmam İlk Göz Ağrımdır..Dolaştım Uğraştım Ve Ortaya BusinessXP Yi Çıkarmayı Başardım..Vede Sizinle Paylaşmak İstedim.. BusinessXP Forumumuzda Bulunan karikaturs Nickli Üyenin Paylaşmış Olduğu Xp Sp3 Lite2009 Pro Tr Sürümünün Üzerine Yine Forumumuzda Bulunan morning nickli arkadasın cıkarmıs oldugu 7ISOv2.0 Sürümü Üzerinde Ufak tefek değişiklikler Yaparak BusinessXP'nin Ortaya Çıkması Sağlanılmıştır..
Business XP Eğer Benilirse 3 Sürümden Oluşturmayı Düşünüyorum..
1)BusinessXP Barracuda Edition (CD Sürüm)
2)BusinessXP Premıum Edition (CD Sürüm)
3)BusinessXP Final Edition (DVD Sürüm)
BusinessXP'Yi Yapmamda Bana Yardımcı olan Soru Sorduğum.Destek Aldığım Tüm Arkadaşlara İçtenlikle Teşekkür Ediyorum..
BusinessXP Eklenenler
#SP3 Sonrası Güncelleme Paketi
SP3 sonrasında çıkan (Ocak 2009'a kadar) veya SP3'ten önce çıkmasına rağmen opsiyonel olup SP3 içerisinde olmayan faydalı update'ler dahildir, sistemi daha kararlı hale getirir, SP3'ten bile güncel, güvenli ve sağlam bir sisteminiz olacak bu paketle. Mp11 ve İe7 güncellemeleri de dahildir.
Ve tabiki güncel MP11 ve IE7 de var.
#Internet Explorer 7
Bu bileşen ile oynanmamış, sadece reg ayarları ile ilk çalıştaki can sıkıcı sorular cevaplanıp, default arama motoru ve açılış sayfası Google olarak ayarlanmıştır.
+ Aynı anda en fazla 2 dosya indirebilme sınırı 10'a çıkarılmıştır.
#Windows Media Player 11
Güncel Media Player 11 ile müzik ve video keyfiniz bir kat daha artar.. Gerekli MP11 ayarları da yapılmıştır. Cam görünümlü temalıdır.
# Flash Player 10
BusinessXP Çıkarılan Birleşenler
Gereksiz klavye ve diller dışında hiç bir şey çıkarılmamıştır.
BusinessXP Ekran Görünütleri
# CDyi Taktığınızda Gelen Ekran(AUTRON Ekranı)
Nihayet Bir Modifiyeli İşletim Sistemi Yapmayı Başardım..BusinessXP Benim İlk Çalışmam İlk Göz Ağrımdır..Dolaştım Uğraştım Ve Ortaya BusinessXP Yi Çıkarmayı Başardım..Vede Sizinle Paylaşmak İstedim.. BusinessXP Forumumuzda Bulunan karikaturs Nickli Üyenin Paylaşmış Olduğu Xp Sp3 Lite2009 Pro Tr Sürümünün Üzerine Yine Forumumuzda Bulunan morning nickli arkadasın cıkarmıs oldugu 7ISOv2.0 Sürümü Üzerinde Ufak tefek değişiklikler Yaparak BusinessXP'nin Ortaya Çıkması Sağlanılmıştır..
Business XP Eğer Benilirse 3 Sürümden Oluşturmayı Düşünüyorum..
1)BusinessXP Barracuda Edition (CD Sürüm)
2)BusinessXP Premıum Edition (CD Sürüm)
3)BusinessXP Final Edition (DVD Sürüm)
BusinessXP'Yi Yapmamda Bana Yardımcı olan Soru Sorduğum.Destek Aldığım Tüm Arkadaşlara İçtenlikle Teşekkür Ediyorum..
BusinessXP Eklenenler
#SP3 Sonrası Güncelleme Paketi
SP3 sonrasında çıkan (Ocak 2009'a kadar) veya SP3'ten önce çıkmasına rağmen opsiyonel olup SP3 içerisinde olmayan faydalı update'ler dahildir, sistemi daha kararlı hale getirir, SP3'ten bile güncel, güvenli ve sağlam bir sisteminiz olacak bu paketle. Mp11 ve İe7 güncellemeleri de dahildir.
Ve tabiki güncel MP11 ve IE7 de var.
#Internet Explorer 7
Bu bileşen ile oynanmamış, sadece reg ayarları ile ilk çalıştaki can sıkıcı sorular cevaplanıp, default arama motoru ve açılış sayfası Google olarak ayarlanmıştır.
+ Aynı anda en fazla 2 dosya indirebilme sınırı 10'a çıkarılmıştır.
#Windows Media Player 11
Güncel Media Player 11 ile müzik ve video keyfiniz bir kat daha artar.. Gerekli MP11 ayarları da yapılmıştır. Cam görünümlü temalıdır.
# Flash Player 10
BusinessXP Çıkarılan Birleşenler
Gereksiz klavye ve diller dışında hiç bir şey çıkarılmamıştır.
BusinessXP Ekran Görünütleri
# CDyi Taktığınızda Gelen Ekran(AUTRON Ekranı)